Híreink

A Nestlé Hungária Kft. átadta a Szerencsi Bonbon Kft. részére a Szerencsi védjegy használatának jogát 2018 december 11-én. A védjegy oltalma alatt ezentúl kizárólag cégünk forgalmazhat édesipari termékeket, így a Szerencsi Bonbon Kft. lett a szerencsi csokoládégyártás hagyományainak kizárólagos örököse.

2018 végén újabb megtiszteltetés ért minket: a Szerencsi Bonbon MAGYAR BRANDS elismerésben részesült Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában.

2019 újra sikeres év lett a Szerencsi Bonbon életében, másodszor is MAGYAR BRANDS elismerésben részesült a Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában.

     

Rólunk

A Szerencsi csokoládé története 1923-ra nyúlik vissza. Ekkor nyitotta meg kapuit a csokoládégyár a cukorgyár szomszédságában.
A gyár termékei a kiváló minőségüknek köszönhetően hamar népszerűek lettek országhatáron innen és túl. Néhány klasszikus termék a mai napig kapható, úgy mint a Szerencsi Retró szelet (régi nevén Melódia), a Macskanyelv, az Állat ABC és Vár csokoládék, a kézzel készített konyakmeggy. Ezen termékek gyártója 1996-tól cégünk, a Szerencsi Bonbon Kft.

 

Szerencsi reklám csokoládé

Cégeknek, esküvőkre, rendezvényekre,
egyedi ajándékként!

Interaktív műhely

Interaktív műhelyünkben másfél órás program keretében saját kezűleg készíthetnek csokoládét és sok érdekességet tudhatnak meg a Szerencsi csokoládégyártásról.